Код на продуктот: harvi
Достапност: На залиха
5.399,00 ден.

Достапни опции

Масата Харви е достапна во две комбинации на бои и 3 димензии и тоа:

плотна - бела и ногарки - натур

136х86cm

156х86cm 

плотна - храст и ногарки - бели

100х100cm

136х86cm

156х86cm