Код на продуктот: Агол Кармен
Достапност: На залиха
29.990,00 ден.

                Димензија: 265X190 D-90 H-73

-          Се изработува цела во една боја и комбинација на боја на седечко и основа

-          Перниците може да се бира боја

-          Не се изработува во еко кожа

-          Може да се бира агол на гарнитурата лев и десен