Код на продуктот: boxpring stil
Достапност: На залиха
29.990,00 ден.

Достапни опции

     Моделот може да биде изработен само во штоф 

-          Ако моделот е со еко кожа, душекот ќе биде во штоф најблизок до бојата на еко кожата*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.