Код на продуктот: Kiki TV120
Достапност: На залиха
5.990,00 ден.

Димензија (ширина , висина, должина )

120 х 49 х 37 см

Постојат повеќе варијанти на бои и избор на модели:

  • бело деним
  • бело бело
  • бело јасмин
  • бело маслина
  • јасен бело
  • јасен деним
  • јасен јасмин
  • јасен песок
  • јасен маслина
*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.