Код на продуктот: Kiki V22
Достапност: На залиха
6.490,00 ден.

Димензија (ширина , висина, должина )

44 х 198 х 37 см

Постојат повеќе варијанти на бои и избор на модели:

 • бело деним
 • бело бело
 • бело јасмин
 • бело маслина
 • буква деним
 • буква јасмин
 • буква песок
 • буква маслина
 •  јасен бело
 • јасен деним
 • јасен јасмин
 • јасен песок
 • јасен маслина
 • јасен бело
*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.