Код на продуктот: K22 Kiki
Достапност: На залиха
8.400,00 ден.

Димензија (ширина , висина, должина )

86 х 134 х 37 см

Постојат повеќе варијанти на бои и избор на модели:

 • K22  бело деним
 • K22  бело бело
 • K22 бело јасмин
 • K22  бело маслина
 • K22  буква бело
 • K22 буква деним
 • K22 буква јасмин
 • K22  буква песок
 • K22  буква маслина
 • K22  јасен бело
 • K22  јасен деним
 • K22  јасен јасмин
 • K22  јасен песок
 • K22  јасен маслина
*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.