Код на продуктот: Kiki NS2
Достапност: На залиха
3.190,00 ден.

Димензија (ширина , висина, должина )

44 х 50 х 37 см

Постојат повеќе варијанти на бои и избор на модели:

 • бело деним
 • бело бело
 • бело јасмин
 • бело маслина
 • буква бело
 • буква деним
 • буква јасмин
 • буква песок
 • буква маслина
 • јасен бело
 • јасен деним
 • јасен јасмин
 • јасен песок
 • јасен маслина
*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.