Код на продуктот: garderober trio g33
Достапност: На залиха
18.500,00 ден.

Димензија ( ширина, висина, должина)

125 х 200 х 56 см


*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.