Код на продуктот: Kiki VS2 94
Достапност: На залиха
2.490,00 ден.

Димензија (ширина , висина, должина )

94 х 37 х 25 см

Постојат повеќе варијанти на бои и избор на модели:

  • бела
  • јасен
  • буква
*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.