Код на продуктот: Kiki KRT 90
Достапност: На залиха
6.490,00 ден.

Димензија (ширина , висина, должина )

95 х 75 х 205 см


Постојат повеќе варијанти на бои и избор на модели:

  • бело 
  • буква
  • јасен


*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.