Код на продуктот: G2 kiki
Достапност: На залиха
7.920,00 ден. 8.800,00 ден.

Димензија (ширина , висина, должина )

84 x 198 x 56 см

Постојат повеќе варијанти на бои и избор на модели:

 • G2 бело-деним
 • G2 бело - јасмин
 • G2 бело - маслина
 • G2 буква-бело
 • G2 буква-јасмин
 • G2 буква-деним
 • G2 буква-маслина
 • G2 буква-песок
 • G2 јасен-бело
 • G2 јасен-деним
 • G2 јасен-јасмин
 • G2 јасен-маслинa
 • G2 јасен-песок


*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.