Код на продуктот: Aloe Active
Достапност: На залиха
990,00 ден.
Перницата Aloe Active е изработена од високо квалитетна и густа мемори пена со специфичен облик.
 Мемориската пена Ви овозможува оптимална положба на вратот и р'бетот во текот на спиењето при што ги намалува или целосно отстранува болките во вратот што можат да се јават во утринските часови.
Притоа во текот на ноќта сонот е длабок, телото опуштено а утрото се будиме одморени, спокојни и спремни за предизвиците што ги носи денот.
Сите материјали од кои е направена перницата со ткаен микрофибер се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.  

*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.