Код на продуктот: roma tobako
Достапност: На залиха
8.290,00 ден.

Димензија ( ширина, должина,висина)

149,6 х 40 х 80 см


*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.