Код на продуктот: meriva
Достапност: На залиха
43.000,00 ден.

Димензија ( должина, ширина, длабочина , висина )

310 х 240 х 100 х 88 см

Моделот има механизам за спуштање* Можност за одбирање на агол на гарнитурата (лев и десен)

* Можност за одбирање од преку 100 бои на штофови и еко кожа


*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.