Код на продуктот: arkadia
Достапност: На залиха
37.990,00 ден.

Димензија ( должина, ширина, длабочина , висина )

255 х 171 х 93 х 91 см

Моделот има механизам за спуштање

Димензија на простор за спиење 220 х 140 см


* Можност за одбирање на агол на гарнитурата (лев и десен)

* Можност за одбирање од преку 100 бои на штофови (моделот не се изработува во еко кожа). Постои опција моделот да биде фиксен по барање на клиентот.


*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.