Код на продуктот: Агол Макан
Достапност: На залиха
33.490,00 ден.

Аголната гарнитура своето место го наоѓа во дневната соба која претставува централно место на фамилјарното живеење. Тоа е место каде се одмараме, читаме, учиме и играме.

Аголната гарнитура Макан со својата удобност во седењето дава нова димензија во Вашата дневна соба. Со одбирањето на оваа аголна гарнитура ќе имате парче мебел  кое брзо ќе стане  Ваше омилено место во куќата. Со неколку лесни потези оваа гарнитура се претвора и во удобен лежај за спиење. Во составот на оваа гарнитура имате и дел каде можете да ја оставате Вашата постелнина.


Димензија 212х393х163х110х75 см


* Можност за одбирање на агол на гарнитурата (лев и десен)

* Можност за одбирање од преку 100 бои на штофови (моделот не се изработува во еко кожа, но можат да се изберат комбинации на бои од штоф. Еко кожа може да се постави само на основата на моделот)


 *По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.1.