Код на продуктот: dream lux
Достапност: На залиха
60.000,00 ден.

-          Агол Дрим Лукс  е модел со софа бед механизам и душек

-          Се изработува само во една боја, само украсните перици во ќош можат да бидат во друга боја 

-          Моделот не се изработува во еко кожа

-         Постои опција моделот да биде фиксен 


*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака. Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.