Код на продуктот: agol king
Достапност: На залиха
35.490,00 ден.

Димензија: 300 х 200 х 100 х 90 см

Моделот има механизам за спуштање


*Моделот се изработува цел во една боја, има опција за комбинација само на украсни перници да бидат изработени во друга боја ( *трите мали пернички)

*Моделот не се изработува со еко-кожа


*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.
Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.