Нашата локација

АЛ-МАК E-STORE
АЛ-МАК E-STORE
Индустриска зона Василево
Телефон
034/326-420

Работно време
Пон - Саб / 09:00 - 20:00

Коментари
Горди сме што сме еден од најголемите производители на мебел во Македонија. Користиме материјали со врвен квалитет и сме целосно посветени на производство на мебел со врвен квалитет и во најнов тренд.
Контакт форма